Lunch menu

Wednesday, 10 April

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad: Medelhavssallad med pasta,

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad spätta

    med dansk remouladsås, citron och dillkokt potatis

  • Gård: Kryddrubbad långbakad fläskkarré

    med kantarellsky och potatisgratäng

  • Äng: Sesambiffar med currysås

    rosmarinmorötter och potatisgratäng

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle med fläskfilé

    oliver, kapris och paprika

  • Sallad: Kycklinglårfilé på bädd av matvete

    rödlök och roman samt caesardressing

Restaurang Chili & Lime

  • Kalvfärsbiff (svensk kalvfärs) med kantarellsås

    rårörda lingon, potatismos eller kokt potatis

  • fiskgratäng italiano (tomat & mozzarella),

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Indisk: chicken nirali, serveras med ris & raita
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorskfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: indisk aloo gopi
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kycklingfilé med örttäcke

    samt potatisgratäng & basilikasky

  • Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
  • Veg: Grönsaks pytt med stekt ägg & rödbetor
  • Wok:Fläskfilé fräst i vitlök & sesamolja
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Köttbullar med gräddsås, lingon

    och pressgurka samt potatispure

  • Veckans Kött: Oxkind med syrad löksallad

    och parmesangratinerad potatis

  • Veckans Under Ytan: Citron och pepparrotsbakad Sej

    med syrlig dillsky samt gräddslungad potatis

  • Veckans Vegetariska: Balsamicoglaserade

    betor med örtstompad potatis och chevrecreme

La Fontana

  • Grekiska biffar med rostad potatis och tzatziki
  • Varmrökt lax med skagenröra och dillpotatis

Scandic Väst

  • Blomkålssoppa med soltorkad tomat
  • Tagliatelle med Puy linser. parmesan och rostad paprika
  • Potatismos
  • Kolja med sockerärtor och musselsås

    smaksatt med rosmarin

  • fläskkarre med rårörda svarta vinbär.

    ramslök och chilicreme

P2 Restaurang & Catering

  • Bräckt sidfläsk med senapsstuvad

    potatis och inlagda betor

  • Bakad kolja med gräslök- och

    ansjovismajo samt kokt potatis

  • Pasta med köttfärssås, parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Havskatt, brandade, mandelpotatischips, grana padano.
  • Vegetarisk mexikansk chili, svarta bönor

    matvete, tortillabröd, lime yoghurt

Pinoccio

  • Marinerad kotlettrad m stekt potatis & rosepepparsås
  • Köttgryta m haricots verts
Wednesday, April 10