Lunch menu

Tuesday, 9 April

Brödernas kök

  • Soppa: Köttsoppa svenska smaker

    med rotfrukter, vitkål, purjolök och potatis

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Senap- och basilikabakad koljafilé

    med citrussky och stompad potatis

  • Gård: Femöring (färsbiff, lök, stekt ägg och skysås)

    serveras med råstekt potatis

  • Äng: Krämig pasta med oliver

    kapris, feta, soltorkad tomat och spenat

  • Pasta: Pestoslungad

    tagliatelle med fläskfilé, oliver, kapris och paprika

  • Sallad: Kycklinglårfilé på bädd av matvete

    rödlök och roman samt caesardressing

Restaurang Chili & Lime

  • raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • krämig kycklingpasta med soltorkade tomater

    vitlök & färsk spenat

  • pepper chicken, serveras med ris & raita
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med dill-majonnäs,

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: indisk green gram masala
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lax-& skaldjurspaella med aioli
  • Kreolsk fläskfilégryta med ölkorv & oliver samt ris
  • Veg: Grönsakspaella med strimlad quorn & aioli
  • Wok: Kyckling med färsk ingefära & chili
  • Pasta: med strimlad rostbiff i pepparsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad krossad BBQ-karre

    med rostade grönsaker och tzatsiki

  • Veckans Kött: Oxkind med syrad löksallad

    och parmesangratinerad potatis

  • Veckans Under Ytan: Citron och pepparrotsbakad Sej

    med syrlig dillsky samt gräddslungad potatis

  • Veckans Vegetariska: Balsamicoglaserade

    betor med örtstompad potatis och chevrecreme

La Fontana

  • Ryggbiff med ugnsbakad potatis och pepparsås
  • Fläskschnitzel med champinjonssås

    ärtor och citronklyfta

Scandic Väst

  • Vit bönsoppa med chipotle
  • Krämig polenta med ragu på linser och tomater
  • Wasabibakad torsk med och sockerärtor

    och creme fraiche

  • Grillad fläskfile med bakad palsternacka

    och palsternackpure

  • Panka- och vitlöksrostad potatis

P2 Restaurang & Catering

  • Bacon- och jalapenobratwurst

    med potatismos och räksallad

  • Rimmad torsk med hummersås och dillpotatis
  • Pasta med köttfärssås, parmesan och ruccola
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Vinbakad sej, skaldjurssås,

    sparrispotatis, tomat & löksallad

  • Raggmunk, stekt fläsk, lingon

Pinoccio

  • Stekt fläsk m löksås kokt potatis
  • Gräddstuvad pytt i panna m ägg & rödbetor
Tuesday, April 9