Lunch menu

Monday, 8 April

Brödernas kök

  • Soppa: Asiatisk kycklingsoppa med soja, champinjon

    vitkål, morot, rotselleri och nudlar

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt sejfilé med äppel, keso- och purjolökröra

    serveras med örtrostad potatis

  • Gård: Southern fried chicken-Stekt kyckling BBQ

    med cole slaw och sötpotatis

  • ÄNG: Auberginegratäng med mozzarella

    och vitlöksrostad potatis

  • Pasta: Pestoslungad

    tagliatelle med fläskfilé, oliver, kapris och paprika

  • Sallad: Kycklinglårfilé på bädd av matvete

    rödlök och roman samt caesardressing

Restaurang Chili & Lime

  • stekt panerad fläskschnitzel med gräddsås

    & gele, serveras med stekt potatis

  • moussaka med ruccola- & tomatsallad

    ALT: vegetarisk moussaka

  • Indisk: pepper chicken, serveras med ris & raita
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med dill-majonnäs

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg: 1 indisk green gram masala
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 4: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé med västkuströra
  • Veg: Spaghetti med sojafärssås & riven ost
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Viltfärsbiff av dovhjort & vildsvin

    med kantarellsås & lingon

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad kyckling med tomat

    och grönsaksragu samt rostad potatis

  • Veckans Kött: Oxkind med syrad löksallad

    och parmesangratinerad potatis

  • Veckans Under Ytan Citron och pepparrotsbakad Sej

    med syrlig dillsky samt gräddslungad potatis

  • Veckans Vegetariska Balsamicoglaserade

    betor med örtstompad potatis och chevrecreme

La Fontana

  • Pepparstekt Entrecôte med stekt potatis

    rostade grönsaker,bearnais och rödvinssås

  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis och dillcréme

Scandic Väst

  • Rostad rotsellerisoppa smaksatt med peppar och tryffel
  • Gratinerad tortellini

    med ostronskivling, spenat och pumpafrön

  • Torsk med knaperstekt sidfläsk och pumpapure
  • Grillad kyckling med timjangräddsås och syrad lök
  • Kumminrostade rotfrukter

P2 Restaurang & Catering

  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Örtkryddad lammstek med rostad potatis

    och fetaostcreme

  • Pasta med köttfärssås, parmesan och ruccola
  • Panerade kikärtsbiffar med fetaostcreme

    och het kålsallad

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Choucroute, bakad fläsksida

    bratwurst, surkål, potatis puré.

  • Kyckling med rödcurry, äggnudlar, cashewnöt

Pinoccio

  • Fårostfylld köttfärslimpa m rotfrukter & sås
  • Panerad spätta m skagenröra citron kokt potatis
Monday, April 8