Lunch menu

Thursday, 4 April

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas fisksoppa
  • Sallad: Haloumi med stekt kål

    kyckling, bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Pestobakad sejfilé med sauterade

    grönsaker och potatispuré

  • Gård: Texas beef chili med majscreme och rispilaff
  • Äng: Dinkelbiffar med löksalsa

    dijonsenapscreme och rispilaff

  • Pasta: Carbonara

    (bacon, grädde, svartpeppar och Grana padano)

  • Sallad: Bulgur med luftorkad skinka

    kronärtskocka, oliver samt honungscreme

Restaurang Chili & Lime

  • pulled pork (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • halstrad färsk laxfilé dill- & romsås

    serveras med fänkålsallad, kokt potatis & citron

  • Indisk: chicken korma

    serveras med ris & raita

  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg: 1 indisk
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 3: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Thaisoppa m strimlad kyckling

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Kalops med morötter, kokt potatis & rödbetor
  • Ärtsoppa samt pannkakor med sylt & grädde
  • Kyckling fräst i chili, vitlök & sesam
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färskkorv med vitlöksstompad potatis

    samt räksallad med äpple, pepparrot och picklad lök

  • Veckans Kött: Wallenbergare med skirat smör

    rårörda lingon och ärtor samt potatis pure

  • Veckans Under Ytan: Havets Wallenbergare med

    skirat smör, ärtpure och potatispure 

  • Veckans Vegetariska: Bakad blomkål med

    och currysauterade bönor samt babyspenat

La Fontana

  • Husets köttbullar med potatismos,gräddsås och lingon
  • Fläskspett med stekt potatis och tzatziki

Scandic Väst

  • fransk löksoppa
  • Bakade rotfrukter med hasselnötter och rostad havre
  • Kummel med grönärtpure och sockerärtor
  • Lammfärsbiffar med oliver och timjangräddsås
  • Tagliatelle med soltorkad tomat

P2 Restaurang & Catering

  • Spenatsoppa med hackat ägg

    blåbärspaj med vaniljsås

  • Nattbakad fläskkarré med potatisgratäng och skysås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk lasagne med bönsallad
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad sej, gubbröra, brynt smör

    råstekt potatis. *M

  • Chili con carne

    med black eyed beans, guacamole, ris. *M

Pinoccio

  • grönsakssoppa
  • marinerad plommonspäckad karre

    med grönpepparsås

Thursday, April 4