Lunch menu

Wednesday, 3 April

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad

    kycklingsoppa

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Spättarullad med gubbröra

    serveras med brynt dillsmör och kokt potatis

  • Gård: Lasagne al forno

    med tomat- och lökssalsa och riven ost

  • Äng: Vegetarisk lasagne

    med tomat- och löksalsa och riven ost

  • Pasta: Carbonara

    (bacon, grädde, svartpeppar och Grana padano)

  • Sallad: Bulgur med luftorkad skinka,

    kronärtskocka, oliver samt honungscreme

Restaurang Chili & Lime

  • grönpepparbiff med gräddsås, lingon & pressgurka

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • ugnsgratinerad falukorv fylld med äpple

    senap & bostongurka, serveras med potatismos

  • Indisk: chicken tandoor with mint- & coriander chutney

    onion- & tomatosalad, serveras med ris & raita

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: indisk rajma masala
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kalasfärslimpa av kalv m bacon & gurkmix

    samt gräddsås & rårörda lingon

  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla

    nachos & guaqemole

  • Veg: Grönsaks Faijtas med strimlad quorn samt ris

    tortilla, nachos & guaqemole

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Linguine med räkor "Cajun"
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Lime och chilibakad bog

    med ingefärskål och krossad potatis

  • Veckans Kött: Wallenbergare med skirat smör

    rårörda lingon och ärtor samt potatis pure

  • Veckans Under Ytan: Havets Wallenbergare med

    skirat smör, ärtpure och potatispure 

  • Veckans Vegetariska: Bakad blomkål med citronaioli

    och currysauterade bönor samt babyspenat

La Fontana

  • Schnitzel med klyftpotatis

    champinjonsås och bearnaisesås

  • Baconlindad kycklinginnerfilé

    med ugnsbakade grönsaker och gorgonzolasås

Scandic Väst

  • Kokos- och currysoppa med bönnudlar
  • Grönsakslasagne med getost och pumpafrön
  • Högrevsgryta med champinjoner. sidfläsk och smålök
  • Bakad lax med friterad kål och musselskum
  • Potatispuré

P2 Restaurang & Catering

  • Kryddig köttfärsgryta med paprika

    lök och bönor samt ris

  • Ugnsbakad lax med dillhollandaise
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk lasagne med bönsallad
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad flundra, skagenröra

    tysk potatissallad, kapris, rödlök. *M*G

  • Fläskgryta, champinjoner, dijon, ris. *M

Pinoccio

  • benfri kotlettrad med champinjonsås & potatis
  • pannbiff med lök, gräddsås

    & lingon

Wednesday, April 3