Lunch menu

Tuesday, 2 April

Brödernas kök

  • Soppa: Köttsoppa svenska smaker

    med rotfrukter, vitkål, purjolök och potatis

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon

    och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Torskfilé

    med avocado- och limesås, chilimajs och citronpotatis

  • Gård: Kryddrubbad fläskytterfilé

    med ruccolabearnaise och rosmarinpotatis

  • Äng: Kikärtsgryta

    med mandelcouscous och myntakesella

  • Pasta: Carbonara

    (bacon, grädde, svartpeppar och Grana padano)

  • Sallad: Bulgur med luftorkad skinka

    kronärtskocka, oliver samt honungscreme

Restaurang Chili & Lime

  • raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • tagliatelle med kycklingfilé & krämig paprikasås
  • Indisk: chicken tikka, serveras med ris & raita
  • asiatisk lunchbuffé
  • stekt panerad stillahavsspättafilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: indisk mixed beans thoran
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Yakatori-& sesammarinerad laxfilé

    med wasabicreme & broccoli

  • Veg: Parmesan-& sesampanerad aubergine

    med avocadocreme & broccoli

  • Wok: Entrecôte med chilimarinerad broccoli

    vattenkastanjer & strimlad lök

  • Pasta: med kyckling, mozzarella

    basilika & soltorkad tomat

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Lasagne med rostad vitlöksyoghurt

    och bakade tomater samt ruccola

  • Veckans Kött: Wallenbergare med skirat smör

    rårörda lingon och ärtor samt potatis pure

  • Veckans Under Ytan: Havets Wallenbergare

    med skirat smör, ärtpure och potatispure

  • Veckans Vegetariska: Bakad blomkål med citronaioli

    och currysauterade bönor samt babyspenat

La Fontana

  • Orientaliska biffar med ugnsbakad potatis och tzatziki
  • Ugnsgrillad laxsida med kokt potatis och romsås

Scandic Väst

  • Het paprika och bönsoppa
  • Tagliatelle med spenat. bakade tomater och parmesan
  • Bakad torsk med pepparrot och brynt smör
  • Timjanmarinerad kalvstek

    med gräddsås och rårörda vinbär

  • Pepparrostad potatis

P2 Restaurang & Catering

  • Fiskgryta med aioli
  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk lasagne med bönsallad
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad flundra, skagenröra, tysk potatissallad

    kapris, rödlök. *M*G

  • Fläskgryta, champinjoner, dijon, ris. *M

Pinoccio

  • Stekt fläsk m löksås kokt potatis
  • gräddstuvad pytt i panna m ägg & rödbetor
Tuesday, April 2