Lunch menu

Monday, 1 April

Brödernas kök

  • Soppa: Asiatisk kycklingsoppa med soja, champinjon

    vitkål, morot, rotselleri och nudlar

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad kolja med dill- och skaldjurssås

    samt potatisstomp

  • Gård: Pannbiff med lök, skysås

    rårörda lingon och rostad potatis

  • Äng: Ricotta- och spenatfylld tortelloni med tomat-

    och aubegineragu samt ost

  • Pasta: Carbonara

    (bacon, grädde, svartpeppar och Grana padano)

  • Sallad: Bulgur med luftorkad skinka

    kronärtskocka, oliver samt honungscreme

Restaurang Chili & Lime

  • boeuf bourguignon, serveras

    med ris eller kokt potatis

  • BBQ-grillad svensk fläskytterfilé med portvinstuvade

    champinjoner, serveras med ugnsrostad potatis

  • Indisk: chicken tikka, serveras med ris & raita
  • asiatisk lunchbuffé
  • stekt panerad stillahavsspättafilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: indisk mixed beans thoran
  • Veg: indisk mixed beans thoran
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    alt med kokt potatis, gräddsås & lingon

  • Bakad potatis med skagenröra samt tomat-& löksallad
  • Stekt panerad kummelfilé med skagenröra
  • Veg: Pasta Quattro Fromagio

    med vitlöksfrästa champinjoner, valnötter & ruccola

  • Wok: Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk
  • Pasta: med fläskfilé, ölkorv & bacon i krämig ostsås
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Parmesanstekt kyckling

    med rostade grönsaker och äppelsky

  • Veckans Kött: Wallenbergare med skirat smör

    rårörda lingon och ärtor samt potatis pure

  • Veckans Under Ytan: Havets Wallenbergare

    med skirat smör, ärtpure och potatispure 

  • Veckans Vegetariska: Bakad blomkål med citronaioli

    och currysauterade bönor samt babyspenat

La Fontana

  • Ryggbiff med stekt potatis,rödvinssås och bearnaisesås
  • Kycklingvingar med grönpesto och rostade grönsaker

Scandic Väst

  • Tomat- och basilikasoppa
  • Rotfrukter bakade med timjan

    parmesancreme och sojabönor

  • fiskgryta med aioli och musslor
  • Grillad kyckling

    med salsa verde och rostade paprikor

  • Persiljeslungad potatis

P2 Restaurang & Catering

  • Dillkött med kokt potatis
  • Stekt panerad rödspätta med dansk remouladsås
  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk lasagne med bönsallad
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Gulaschsoppa, crème fraiche, lantbröd. *M*G
  • Kyckling piccata, paprikasås,

    risoni, soltorkad tomat. *M*G

Pinoccio

  • nötstek med rosepepparsås & potatis
  • panerad alaskafilé med limemajonnäs

    & kokt potatis

Monday, April 1