Lunch menu

Friday, 5 April

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas gulaschsoppa
  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gratinerad fisk med räkor, purjo

    samt örtslungad potatis

  • Gård: Kalvfärsbiff med baconcrunch

    rosépepparsås och klyftpotatis

  • Äng: Texmex tortilla med quornfärs

    grönsaker och limeyoghurt

  • Pasta: Carbonara

    (bacon, grädde, svartpeppar och Grana padano)

  • Sallad: Bulgur med luftorkad skinka, kronärtskocka

    oliver samt honungscreme

Restaurang Chili & Lime

  • baconlindade kycklingrullader

    serveras med äppelcidersås & potatisgratäng

  • halstrad färsk laxfilé dill- & romsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: chicken korma, serveras med ris & raita
  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: indisk
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans högrevsburgare med bröd, pommes, coleslaw

    & tillbehör Gravad lax med dillstuvad potatis

  • Gravad lax med dillstuvad potatis
  • Veg: Rödbetsburgare med bröd, pommes

    coleslaw & tillbehör

  • Wok: Kyckling med lime, sweet chili & färsk ingefära
  • Pasta: med strimlad rostbiff i gorgonzolasås
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrev med aioli på rostad pumpa

    samt persiljebakade rotfrukter och paprikapesto

  • Veckans Kött: Wallenbergare med skirat smör

    rårörda lingon och ärtor samt potatis pure

  • Veckans Under Ytan: Havets Wallenbergare med

    skirat smör, ärtpure och potatispure

  • Veckans Vegetariska: Bakad blomkål med citronaioli

    och currysauterade bönor samt babyspenat

La Fontana

  • Husets hamburgerbuffé med stekt fläsksida

    coleslaw, chilimajonäs och tillbehör

Scandic Väst

  • Parmesansoppa
  • Spetskål bakad i brynt smör

    med rostad lök och knipplök

  • Cremoulatabakad kolja

    med scharlottenlökcreme

  • Kalkon med torkad kapris och paprikasås
  • Örtstompad potatis

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Vegetarisk lasagne med bönsallad
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Halstrad torsk, caesarpotatis, bacon, citronvinegrette
  • Pulledpork, surdegsbröd, smältost, jalapeños

    rödlök & koriander. *M*G

Pinoccio

  • fläskfilemedaljonger nm sötpotatis & bearnaisesås
  • kycklingwok med ris
Friday, April 5