Lunch menu

Thursday, 28 March

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas fisksoppa
  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur

    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fiskgryta med potatis, vitt vin

    grädde och stjärnanis samt citrus

  • Gård: Viltfärsbiff med kantarellsås

    rårörda lingon och krossad potatis

  • Äng: Ost, purjo- och broccolipaj med basilikakeso
  • Pasta: Pasta penne med chilistekt kyckling

    gräddkokt svamp och mozzarella

  • Sallad: Krämig potatissallad med dijon och pepparrot

    toppad med rökt lax och dill

Restaurang Chili & Lime

  • taco-tallrik (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • fisk- & skaldjurssoppa med saffran


    toppad med gremolata-aioli. Kladdkaka med vispgrädde

  • INDISK: nadan kozhi curry

    serveras med ris & raita

  • asiatisk lunchbuffé
  • FISK: sprödbakad kapkummelfilé med remouladsås,

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: indisk potato masala
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Krämig svampsoppa

    samt vaniljpannacotta med bärkompott

  • Örtmarinerad rostbiff

    med potatisgratäng & madeirasky

  • Veg: Broccolibiffar med potatisgratäng

    & madeirasky

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja

    chili & vitlök

  • Pasta: med kyckling, mozzarella & soltorkad tomat
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kryddbakat kalkonbröst med kikärtscurry

    samt citronyoghurt och picklade morötter

  • Veckans Kött: griskind med potatisterrine

    och selleripure samt syrlig äppelsky

  • Veckans Under Ytan: Laxpudding med skiratsmör

    och dillcreme

  • Veckans Vegetariska: Lasagne med ratatuille

    och linser samt ruccolaaioli

La Fontana

  • Entrecôte med stekt potatis och bearnaisesås
  • Helstekt fläskfilé

    med ugnsrostade grönssaker och rödvinssås

Scandic Väst

  • Tomat- och basilikasoppa
  • Potatis quesadillas

    med bakade tomater och ruy linser

  • Kräftbakad torsk. Syrlig dillsås

    samt brässerad endiv

  • Wallenbergare med skirat smör.

    rårörda lingon och ärtor

  • Potatispure

P2 Restaurang & Catering

  • Kräftsoppa med vårlök och creme fraiche

    mjuk nötkaka med vaniljgrädde

  • Pannbiff med lök, pressgurka och lingon
  • Flygande Jacob med ris
  • Pankopanerad halloumi med rostade rotsaker
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad flundra, dill remoulad

    citronslungad småpotatis

  • Stekta kroppkakor, brynt smör, lingon

Pinoccio

  • Ärtsoppa m fläsk samt tiramisutårta m grädde
  • Grillad kycklingfile m bearnaisesås & stekt potatis
Thursday, March 28