Lunch menu

Wednesday, 27 March

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Chilistekt kolja med lök- och paprikasalsa

    samt stekt grönsaksris

  • Gård: Grillad fläskytterfilé BBQ

    med limecreme och klyftpotatis

  • Äng: Kikärtsbiff med lök- paprikasalsa

    samt stekt rispilaff

  • Pasta: Pasta penne med chilistekt kyckling

    gräddkokt svamp och mozzarella

  • Sallad: Krämig potatissallad med dijon

    och pepparrot toppad med rökt lax och dill

Restaurang Chili & Lime

  • Italiensk färsbiff med sås på soltorkad tomat

    Serveras med potatismos eller kokt potatis & lingon

  • lax strindberg (senap & lök) med broccoli

    balsamvinäger, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • INDISK: nadan kozhi curry, serveras med ris & raita
  • asiatisk lunchbuffé
  • FISK: sprödbakad kapkummelfilé

    med remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: indisk potato masala
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos

    gräddsås, ärtor & rårörda lingon

  • Het Korv Stroganoff med chorizo

    & falukorv samt ris

  • Veg: Grönsakswok med strimlad quorn

    samt jordnötssås & ris

  • Wok: Kyckling med thai basilika

    lime & färsk ingefära

  • Pasta: Linguine med vitvinssås & kallrökt lax
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Veckans Kött: griskind med potatisterrine

    och selleripure samt syrlig äppelsky

  • Veckans Under Ytan: Laxpudding med skiratsmör

    och dillcreme

  • Veckans Vegetariska: Lasagne med ratatuille

    och linser samt ruccolaaioli

  • Lammfärsbiff med ragu på linser, rökt sidfläsk

    och grillade grönsaker samt rostad vitlökssky

La Fontana

  • Järpar med rostad potatis och gräddsås
  • Fiskgratäng med mozzarella,räkor och färsk dill

Scandic Väst

  • Verandans ribbollita med grillat surdegsbröd
  • Grillad haloumi. bakad lök

    granatäpplevinägrette samt brioche

  • Frösbakad lubb, brynt smör.

    pepparrot samt friterad kapris

  • Bakad fläskkarre.

    fänkålssky, honungsglacerade morötter

  • Fänkålsris

P2 Restaurang & Catering

  • Gorgonzolabakad lax med örtsås och potatismos
  • Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
  • Flygande Jacob med ris
  • Pankopanerad halloumi med rostade rotsaker
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fjäll lubb, hummersås

    rostad fänkål, potatispuré

  • Ramen med kyckling från Hättorpsgård

    äggnudlar, pak choi

Pinoccio

  • Korv stroganoff m ris
  • Porterstek m portersås potatis & svarta vinbärsgele
Wednesday, March 27