Lunch menu

Tuesday, 26 March

Brödernas kök

  • Soppa: Köttsoppa svenska smaker med rotfrukter

    vitkål, purjolök och potatis

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Bakad torsk med rostade rödbetor

    och kapris, spenat och brynt smör

  • Äng: Marockansk het gryta

    med aubergine, zucchini och couscous

  • Pasta: Pasta penne med chilistekt kyckling

    gräddkokt svamp och mozzarella

  • Sallad: Krämig potatissallad med dijon

    och pepparrot toppad med rökt lax och dill

  • Gård: Örtfylld nötfärsbiff med tzatziki

    och potatisgratäng

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Spaghetti med fläskfilé, färska champinjoner

    vitlök, örter & citron

  • NDISK: chicken masala

    serveras med ris & raita

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Sprödbakad torskfilé med remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: indisk dal palak
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • GRILL: kycklingspett

    med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Parmesangratinerad laxfilé med tomat-& olivcreme

    samt grilltomat

  • Vildsvinsgryta fr Basunda Gård a la Morberg

    m skogssvamp, grädde & rött vin

  • Veg: Parmesangratinerad zucchini

    med tomat-& olivcreme samt grilltomat

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik
  • Pasta: "Delicata" med bacon, salami

    lök & strimlad paprika

Restaurang Matkultur

  • Pepparbakad högrev med ugnsrostade

    rotfrukter och persiljecreme

  • Veckans Kött: griskind med potatisterrine

    och selleripure samt syrlig äppelsky

  • Veckans Under Ytan: Laxpudding med skiratsmör

    och dillcreme

  • Veckans Vegetariska: Lasagne med ratatuille

    och linser samt ruccolaaioli

La Fontana

  • Brässerad högrev med ris eller kokt potatis
  • Fläskspett på karré med stekt potatis och tzatzikisås

Scandic Väst

  • Thaisoppa med citrongräs och bambuskott
  • Grillad zucchini. cheddarost creme. sesamrostad kål
  • Sej med havskräftbuljong och grillad fänkål
  • Grillad kalvstek, sås på soltorkad tomat

    samt bakad svamp

  • Rarmesangratinerad potatis

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad läggklubba med rotmos och pepparrotscreme
  • Kyckling- och grönsakswok med chilidressing och ris
  • Flygande Jacob med ris
  • Pankopanerad halloumi med rostade rotsaker
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Ugnsbakad torsk, gräddkokt svartkål

    hasselnötter, parmesan

  • Shortribs av kalv från Sverige, råstekt potatis

    bearnaise, rotsakschips

Pinoccio

  • Raggmunk m fläsk & lingon
  • Panerad fisk m kall sås
Tuesday, March 26