Lunch menu

Monday, 25 March

Brödernas kök

  • Soppa - Asiatisk kycklingsoppa med soja

    champinjon, vitkål, morot, rotselleri och nudlar

  • Sallad - Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Hokifilé under morot- och zucchinitäcke

    samt örtstompad potatis

  • Basilikabrässerad kycklingfilé

    med citrusgräddsås och råstekt potatis

  • Äng: Gratinerad blomkålslåda med bulgur

    och champinjoner

  • Pasta: Pasta penne med chilistekt kyckling

    gräddkokt svamp och mozzarella

  • Sallad: Krämig potatissallad med dijon och pepparrot

    toppad med rökt lax och dill

Restaurang Chili & Lime

  • Flygande jacob (kycklingfilé, bacon

    banan & jordnötter), serveras med ris

  • INDISK: chicken masala, serveras med ris & raita
  • asiatisk lunchbuffé
  • FISK: sprödbakad torskfilé med remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • VEG 1: indisk dal palak
  • 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 3: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 4: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

  • grillad rostbiff med rödvinssky & lättfrästa

    haricots verts, serveras med potatisgratäng & rostad lök

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummel med lime, räkor &-dillsås
  • Kycklinggryta "Thai" med basmatiris
  • Veg: Grönsaksgryta "Thai" med basmatiris
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad kycklingfile med dragongräddsås

    stompad potatis och löksauterade ärtor

  • Veckans Kött: griskind med potatisterrine

    och selleripure samt syrlig äppelsky

  • Veckans Under Ytan: Laxpudding med skiratsmör

    och dillcreme

  • Veckans Vegetariska: Lasagne med ratatuille

    och linser samt ruccolaaioli

La Fontana

  • Raggmunk med stekt fläsk, löksås och lingonsylt
  • Fläskschnitzel med stekt potatis

    champinjonssås och citronklyfta

Scandic Väst

  • Rotsellerisoppa med rostad vitlök
  • Blomkålsrisotto. rostade valnötter och kål
  • Citronbakad sej med mussel- och

    ramslökssås samt syrad gurka

  • Kryddsotad kyckling med koriander och yoghurtdressing
  • Persiljeslungad rostad potatis

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad torsk med hackat ägg, persilja och brynt smör
  • Kalops med rödbetor och kokt potatis
  • Flygande Jacob med ris
  • Pankopanerad halloumi med rostade rotsaker
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Chili con carne, vispad crème fraiche

    nachochips

  • Majskyckling, pumpapuré, salviasmör

    sotad morot

Pinoccio

  • Köttbullar i gräddsås potatis & lingon
  • Rosmarinmarinerad karre m potatis & sås
Monday, March 25