Lunch menu

Friday, 29 March

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas gulaschsoppa
  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Havets Wallenbergare med hummersås

    potatispuré och gröna ärtor

  • Gård: Svartpepparstekt fläskfilé med estragongräddsås

    och ugnsbakad potatis

  • Äng: Krämig medelhavspasta med soltorkad tomat

    oliver, paprika och kapris

  • Pasta: Pasta penne med chilistekt kyckling

    gräddkokt svamp och mozzarella

  • Sallad: Krämig potatissallad med dijon

    och pepparrot toppad med rökt lax och dill

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad ryggbiff med bearnaisesås

    & picklad rödlök, serveras med stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé med dill-creme

    serveras med kokt potatis & citron

  • INDISK: nadan kozhi curry

    serveras med ris & raita

  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: indisk potato masala
  • Veg 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med rödvinssås

    bearnaise & ärtor

  • Laxpudding med skirat smör
  • Veg: Ostpanerad quornschnitzel med bearnaise

    & lökbrynta haricot verts

  • Wok: Kyckling med färsk chili, lime & cocosmjölk
  • Pasta: med oxfilé, cognac, grädde & färska champinjoner
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Schnitzel med råstekt potatis

    och tomatsky samt vitlökssmör

  • Veckans Kött: griskind med potatisterrine

    och selleripure samt syrlig äppelsky

  • Veckans Under Ytan: Laxpudding med skiratsmör

    och dillcreme

  • Veckans Vegetariska: Lasagne med ratatuille

    och linser samt ruccolaaioli

La Fontana

  • Kycklinglårfilé med friterad klyftpotatis

    och gorgonzolasås

  • Rödspätta med kokt potatis

    citronklyfta och remouladsås

Scandic Väst

  • Kikärtssoppa med bakade champinjoner
  • Gratinerad broccoli med gorgonzola.

    svamp och nötter

  • Parmesanbakad kolja med rostad paprikasås
  • Citronglacerad fläsksida med knipplök och gräddsky
  • Potatisgnocchi

P2 Restaurang & Catering

  • Helstekt fläskfilé med klyftpotatis och bearnaisesås
  • Flygande Jacob med ris
  • Pankopanerad halloumi med rostade rotsaker
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Långa, skirat smör, haricotsverts

    rädisa, sparrispotatis, rödbeta.

  • Fläskschnitzel, friterad potatis

    kryddsmör, rödvinssås.

Pinoccio

  • Fläskfile m gorgonzolasås
  • Lasagne al forno m tomatsallad
Friday, March 29