Lunch menu

Thursday, 21 March

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas fisksoppa
  • Sallad: Haloumi med stekt kål

    kyckling, bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Bouillabaisse- sydfransk fiskgryta med fänkål, saffran samt kokt potatis

  • Gård

    Biff a la Lindström med skysås, inlagd gurka samt rostad potatis

  • Äng

    Honungsrostade rödbetor med ruccola, solrosfrön, matvete och fetacreme

  • Pasta

    Tagliatelle med sidfläsk, tomat, basilika och kronärtskocka

  • Sallad

    Couscoussallad toppad med kycklingfilé, rostad majs och chilimajonnäs

Restaurang Chili & Lime

  • kyckling-fajita (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • mustig ungersk gulaschsoppa

    toppad med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • havets wallenbergare (torsk- & laxfilé)

    med skirat smör, picklad fänkål, gröna ärtor & potatismos

  • Indisk: south indian chicken korma

    serveras med ris & raita

  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg. 1: indisk chenna masala
  • Veg. 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg. 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Räksoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Levergryta från Basunda Gård

    med bacon & kapris samt ris el kokt potatis

  • Veg: spenat-& quornlasagne

    med coleslawsallad

  • Wok: Fläskfilé med green curry

    & cocosmjölk

Restaurang Matkultur

  • Bbq-glaserad spjällsida med nudelsallad

    och sojamajo samt rostade sesamfrön

  • Veckans kött: Helstekt Onglet

    med ugnsbakade grönsaker och peppargräddsås

  • Veckans under ytan: Pocherad fisktimbal med ragu

    på gräddkokt amandine fänkål och babyspenat

  • Veckans vegetariska: Bönbiff

    med Libanesisk couscous samt citronaioli

La Fontana

  • Pannbiff med potatismos

    med lingon och gräddsås

  • Grillad benfri fläskkotlett med friterad klyftpotatis

    och krämig timjanssås

Scandic Väst

  • Grönärtsoppa med vispad creme fraiche
  • rarmesangratinerad aubergine
  • Kolja med tartarsås, citron och dill
  • Rödvinbräserad högrev med vitlökssmör

    och rotfruktschips

  • Rostade rotfrukter

P2 Restaurang & Catering

  • Svampsoppa med knaprigt bacon

    ostkaka med sylt och grädde

  • Färskostfylld kyckling med soltomatsås och tagliatelle
  • Kycklinggryta “Thai” med cocosmjölk och ris
  • Indisk quorngryta med ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Thursday, March 21