Lunch menu

Friday, 22 March

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas gulaschsoppa
  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Vitvinsbakad flundrafilé med grön ärthummus och persiljeris

  • Gård

    Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv) med chilibearnaise och friterad potatis

  • Äng

    Krämig grönsaksgryta med fänkål och aubergine samt örtris

  • Pasta

    Tagliatelle med sidfläsk, tomat, basilika och kronärtskocka

  • Sallad

    Couscoussallad toppad med kycklingfilé, rostad majs och chilimajonnäs

Restaurang Chili & Lime

  • fläskfilé black & white

    peppar- & bearnaisesås, serveras med stekt potatis

  • Havets wallenbergare (torsk- & laxfilé)

    med skirat smör, picklad fänkål, gröna ärtor & potatismos

  • Indisk: south indian chicken korma

    serveras med ris & raita

  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg. 1: indisk chenna masala
  • Veg. 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg. 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg. 4: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Grillspett "Souvlaki" med tzatziki

    grekisk sallad & klyftpotatis

  • Köttfärspaj med chilicreme

    samt tomat-& löksallad

  • Veg: Grönsaksspett med tzatziki

    grekisk sallad & klyftpotatis

  • Wok: Kyckling med färsk ingefära & sweet chili
  • Pasta: med rökt lax & spenat i vitvinssås

Restaurang Matkultur

  • Biffchili med majscreme

    och vitlöksbröd samt picklad lök

  • Veckans kött: Helstekt Onglet

    med ugnsbakade grönsaker och peppargräddsås

  • Veckans under ytan: Pocherad fisktimbal med ragu

    på gräddkokt amandine fänkål och babyspenat

  • Veckans vegetariska: Bönbiff

    med Libanesisk couscous samt citronaioli

La Fontana

  • Kalvytterfilé med stekt potatis och rödvinssås

Scandic Väst

  • Rotsellerisoppa smaksatt med tryffel
  • Vegetarisk lasagne med zucchini

    och soltorkad tomat samt friterad spenat

  • Havskräftbakad lubb med fänkålscrudite och selleripure
  • Kalvcuvette med vispat vitlökssmör och rödvinssås
  • Potatisgratäng

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare med potatismos, lingon och ärtor
  • Kycklinggryta “Thai” med cocosmjölk och ris
  • Indisk quorngryta med ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Friday, March 22