Lunch menu

Wednesday, 20 March

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • ABONNERAT

Restaurang Chili & Lime

  • baconbiff (svensk blandfärs) med gräddsås

    inlagd gurka & lingon, med potatismos eller kokt potatis

  • grillad svensk bratwurst (75% kött) med senap-

    & pepparrotscreme, serveras med honungsrostade rotsaker

  • Indisk: chicken tandoor with mint- & coriander chutney

    onion- & tomatosalad, serveras med ris & raita

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad alaskafilé med västkustdressing

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg. 1: indisk chenna masala
  • Veg. 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg. 3: wokade äggnudlar med grönsaker,

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg. 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda med fläsknoisette

    potatismos samt bacon-& rödvinssås

  • Fisk-& skaldjursgryta "Bouillabaisse"

    med ris

  • Veg: Ostpanerad quorn med potatismos

    & rödvinssås

  • Wok: Entrecôte med strimlad lök

    vattenkastanj & vitlök

  • Pasta: spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med grädd och chilikokt lök

    samt rostade rotfrukter

  • Veckans kött: Helstekt Onglet

    med ugnsbakade grönsaker och peppargräddsås

  • Veckans under ytan: Pocherad fisktimbal med ragu

    på gräddkokt amandine fänkål och babyspenat

  • Veckans vegetariska: Bönbiff

    med Libanesisk couscous samt citronaioli

La Fontana

  • Baconlindad kycklinginnerfilé

    med ugnsbakad potatis och gorgonzolasås

  • Fläskfilémedaljonger med rostade

    grönsaker(sparris,purjolök,morötter,potatis)

Scandic Väst

  • Asiatisk soppa med ingefära

    citrongräs och glasnudlar

  • Sesamstekt kål med hasselnötscreme

    och rostade nötter

  • Bakad lax med dill- och citronmajonnäs

    samt blåmusslor

  • Citronglacerad fläsksida

    med friterad lök och koriander

  • Krossad potatis med vitlök

P2 Restaurang & Catering

  • Medelhavssej med tomat, fänkål och kapris
  • Kålpudding med gräddsås och lingon
  • Kycklinggryta “Thai” med cocosmjölk och ris
  • Indisk quorngryta med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Wednesday, March 20