Lunch menu

Tuesday, 19 March

Brödernas kök

  • Soppa: Köttsoppa svenska smaker med rotfrukter

    vitkål, purjolök och potatis

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • ABONNERAT

Restaurang Chili & Lime

  • raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • tagliatelle med kycklingfilé

    ananas, curry & cashewnötter

  • Indisk: chicken vindaloo, serveras med ris & raita
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg. 1: indisk green beans thoran
  • Veg. 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg. 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg. 4: 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Kålpudding med gräddsås

    kokt potatis & rårörda lingon

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja

    svart peppar & chili

  • Pasta: med kyckling, bacon & dijonsenap

Restaurang Matkultur

  • Kyckling med sidfläsk gröna bönor

    och timjanssky samt dijoncreme

  • Veckans kött: Helstekt Onglet

    med ugnsbakade grönsaker och peppargräddsås

  • Veckans under ytan: Pocherad fisktimbal med ragu

    på gräddkokt amandine fänkål och babyspenat

  • Veckans vegetariska: Bönbiff

    med Libanesisk couscous samt citronaioli

La Fontana

  • Italienska biffar med soltorkade tomater

    stekt potatis,och basilikakräm

  • Stekt rödspätta med kokt potatis och remouladsås

Scandic Väst

  • Het chili- och majssoppa
  • Rödbetsrisotto med friterad kål

    och gorgonzola

  • Vitvinspocherad kolja med pepparrot

    ägg och musselsås

  • Curry- och yoghurtmarinerad kyckling

    med gurka och fänkålssallad

  • rotatispure

P2 Restaurang & Catering

  • Levergryta med bacon och lök
  • Rimmad oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
  • Kycklinggryta “Thai” med cocosmjölk och ris
  • Indisk quorngryta med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Tuesday, March 19