Lunch menu

Monday, 18 March

Brödernas kök

  • Soppa: Asiatisk kycklingsoppa med soja

    champinjon, vitkål, morot, rotselleri och nudlar

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Citronbakad sejfilé med het tomat- och chilisås samt örtpotatis

  • Gård

    Mustig gryta på nötkött, lök, champinjoner och rosmarin samt potatispuré

  • Äng

    Fetaostgratinerade rotfrukter med citron och vita bönor samt persiljeris

  • Pasta

    Tagliatelle med sidfläsk, tomat, basilika och kronärtskocka

  • Sallad

    Couscoussallad toppad med kycklingfilé, rostad majs och chilimajonnäs

Restaurang Chili & Lime

  • Lasagne

    med tomat-, lök & ruccolasallad

  • vegetarisk lasagne
  • äppelciderbräserad svensk fläskkarré

    med skysås & äppelmos, serveras med kokt potatis

  • Indisk: chicken vindaloo

    serveras med ris & raita

  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg. 1: indisk green beans thoran
  • Veg. 2: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 3: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg. 4: samosa-knyten

    med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: GRILL: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Hjortfärsmedaljong med portvinstuvade

    champinjoner & rårörda lingon

  • Stekt panerad kummelfilé med remouladsås
  • Veg: Feta-& grönsaksfylld zucchini

    med portvinstuvade champinjoner

  • Wok: Kyckling med lime, chili & cocosmjölk
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)

Restaurang Matkultur

  • Helstekt kotlettrad

    med champinjongräddsås och rostad potatis

  • Veckans kött: Helstekt Onglet

    med ugnsbakade grönsaker och peppargräddsås

  • Veckans under ytan: Pocherad fisktimbal med ragu

    på gräddkokt amandine fänkål och babyspenat

  • Veckans vegetariska: Bönbiff

    med Libanesisk couscous samt citronaioli

La Fontana

  • Moussaka med grekisk sallad
  • Kycklinglårfilé med stekt potatis och champinjonssås

Scandic Väst

  • Het rotfruktssoppa med creme fraiche
  • Rotselleri bakad i smör och örter serveras

    med kastanjechampinjoner och linser

  • rarmesanbakad torsk med basilikasås

    och friterad kapris

  • Gryta på nätinnanlår med rostad vitlök

    och timjanbakad palsternacka

  • friterad potatis med örter och parmesan

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Kycklinggryta “Thai” med cocosmjölk och ris
  • Indisk quorngryta med ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Chiligryta med gräddfil, bönsallad

    syrad lök, nachos och ris

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Monday, March 18