Lunch menu

Thursday, 20 December

Brödernas kök

  • Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi

    och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Panerad kungsflundra

    med skagensås och citronslungad potatis

  • Gård: Lasagne al forno

    med tomatsalsa och riven ost

  • Äng: Vegetarisk lasagne

    med tomatssalsa och riven ost

  • Pasta: Pasta penne med stekt kycklinglår,

    gräddkokt paprika och chilicreme

  • Sallad: Bulgursallad med rostbiff,

    syrade grönsaker och dijondressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Jullunchbuffé
  • Veg: Grönsakswok med strimlad quorn & nötter

    (serveras i "woken")

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

Restaurang Matkultur

  • Julavslutningslunch
  • Köttvarmrätt: Glöggbrässerad Viltgryta

    champinjoner, smålök, rökt sidfläsk & potatispure

  • Fiskvarmrätt: Sej med gubbröra och skiratsmör

    samt slungad potatis

  • Vegetarisk: Halloumi med ärthummus

    och slungad potatis samt skirat smör

La Fontana

  • UGNSGRILLAD LAXFILÉ

    MED KOKT POTATIS OCH DILL CRÉME.

  • PANNERAD RÖDSPÄTTA

    MED KOKT POTATIS REMOULADSÅS.

Scandic Väst

  • Grillbuffé med bbq-sås & tillbehör
  • Färskostfyllda spättarullader

    med vitvinssås

  • Vegetarisk tacopaj

P2 Restaurang & Catering

  • Julbord 225 kr per person

    Sittning 11.00 eller 13.00

  • Bordsbokning på 013-144205

    eller info@p2catering.se

  • Ni som har vårt lunchkort

    drar två luncher (alltså 200 kr)

YATAI by ShinNori

Thursday, December 20