Lunch menu

Friday, 21 December

Brödernas kök

  • Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter,

    och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnsbakad laxfilé med limehollandaise,

    sparris och dillpotatis

  • Gård: Briegratinerad kycklingfilé med oreganosky

    och tomatöverbakad potatis

  • Äng: Morot- och potatisrösti

    med rostade rödbetor och äpplekeso

  • Pasta: Pasta penne med stekt kycklinglår,

    gräddkokt paprika och chilicreme

  • Sallad: Bulgursallad med rostbiff,

    syrade grönsaker och dijondressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Rostbiff med örtpesto

    samt potatisgratäng & madeirasås

  • Veg: Ostpanerad quorn

    med potatisgratäng & grilltomat

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitt vin

Restaurang Matkultur

  • Bbq-buffe
  • Köttvarmrätt: Glöggbrässerad Viltgryta

    champinjoner, smålök, rökt sidfläsk & potatispure

  • Fiskvarmrätt: Sej med gubbröra

    och skiratsmör samt slungad potatis

  • Vegetarisk: Halloumi med ärthummus

    och slungad potatis samt skirat smör

La Fontana

  • PIZZABUFFÉ .

Scandic Väst

  • Julstängt

P2 Restaurang & Catering

  • Stängt

YATAI by ShinNori

Friday, December 21