Lunch menu

Wednesday, 19 December

Brödernas kök

  • Medelhavssallad med pasta, pestomozzarella

    serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt dillpanerad strömming

    med senapscreme, citron och potatispuré

  • Gård: Krämig sauté på fläskkött, bacon

    och bratwurst serveras med rispilaff

  • Äng: Sellerischnitzel med senapscreme

    och potatispuré

  • Pasta: Pasta penne med stekt kycklinglår,

    gräddkokt paprika och chilicreme

  • Sallad: Bulgursallad med rostbiff,

    syrade grönsaker och dijondressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Kycklingspett med BBQ-sås

    & chilibearnaise

  • Köttfärslimpa med kantarellsås,

    lingon & inlagd gurka

  • Veg: Grönsakswok med cocosmjölk & curry
  • Wok: Entrecôte med strimlad lök

    & svartpeppar

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)

Restaurang Matkultur

  • Julavslutningslunch
  • Köttvarmrätt: Glöggbrässerad Viltgryta

    champinjoner, smålök, rökt sidfläsk & potatispure

  • Fiskvarmrätt: Sej med gubbröra

    och skiratsmör samt slungad potatis

  • Vegetarisk: Halloumi med ärthummus

    slungad potatis samt skirat smör

La Fontana

  • FLÄSKNOISETTE MED UGNSBAKAD POTATIS

    OCH BEARNAISESÅS.

  • GREKISKA BIFFAR MED FETAOST,

    OLIVER OCH TZATZIKI.

Scandic Väst

  • Rostbiff med krämig potatissallad
  • Fiskgratäng
  • Wokade nudlar med stekta grönsaker

P2 Restaurang & Catering

  • Julbord 225 kr per person

    Sittning 11.00 eller 13.00

  • Bordsbokning på 013-144205 eller info@p2catering.se
  • Ni som har vårt lunchkort

    drar två luncher (alltså 200 kr)

YATAI by ShinNori

Wednesday, December 19