Lunch menu

Thursday, 13 December

Brödernas kök

  • Sallad: Bulgursallad med kyckling,

    grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Laxwallenbergare med picklad rödlök,

    citronsås och örtstompad potatis

  • Gård: Basilikastekt kycklingfilé

    med soltorkad tomatsky och potatisgratäng

  • Äng: Osttoppad aubergine och zuccini

    med paprikasalsa och potatisgratäng

  • Pasta:Spagetti slungad i röd pesto

    med grillad fläskfilé och zucchini

  • Sallad: Sallad på kallrökt lax, purjo,

    ägg och potatis toppad med dillmajo

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Champinjonsoppa

    samt äpplekaka med vaniljsås

  • Pannbiff med skogssvampsås, potatismos,

    inlagd gurka & rårörda lingon

  • Veg: Champinjonsoppa

    samt äpplekaka med vaniljsås

  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta: med fläskfilé, bacon

    & strimlad salami

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med grönpepparsky

    och picklad lök samt potatispure

  • Veckans Kött: Helstekt Tritip

    med rostade grönsaker och chilibearnaise

  • Veckans Under Ytan: Varmrökt lax med dill

    ,ansjovishollandaise & slungad potatis

  • Veckans Klimatkompis:Glaserade betor med terrine

    amandinepotatis samt pepparrotsemulsion

La Fontana

  • Hokifilé med kokt potatis

    och hummersås.

  • Fläskgryta med champinjoner,

    lök,ris och kokt potatis.

Scandic Väst

  • Pepparrotskött serveras med senapssås
  • Ört-och färskostbakad sej

    serveras med citrussås

  • Quinoasallad

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklinggryta med curry,

    kikärtor och ris

  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg

    och saltgurka

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Falafel med rostad paprikacreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Thursday, December 13