Lunch menu

Friday, 14 December

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad laxsallad

    med ugnsbakade rotfrukter, och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Saffransdoftande fiskgryta med fänkål,

    rotfrukter, vitt vin och grädde

  • Gård: Husets panerade schnitzel med persiljesmör,

    rödvinssås och stekt potatis

  • Äng: Currykryddad smörbönsbiff

    med ananaschutney och grönsaksris

  • Pasta: Spagetti slungad i röd pesto

    med grillad fläskfilé och zucchini

  • Sallad: Sallad på kallrökt lax, purjo,

    ägg och potatis toppad med dillmajo

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Vego: Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Wok: Entrecôte med strimlad lök, vitlök & svart peppar
  • Pasta: med kyckling, valnötter & spenat

Restaurang Matkultur

  • Bbq-bakad karre med tzatsiki

    och rostade rotfrukter

  • Veckans Kött: Helstekt Tritip,

    rostade grönsaker & chilibearnaise

  • Veckans Under Ytan: Varmrökt lax

    med dill, ansjovishollandaise & slungad potatis

  • Veckans Klimatkompis: Glaserade betor, terrine

    på amandinepotatis & pepparrotsemulsion

La Fontana

  • Ryggbiff med stekt potatis och rödvinssky.
  • Entrecote med stekt potatis och bearnaisesås.

Scandic Väst

  • Piccata serveras med het tomatsås
  • Ugnsbakad torsk serveras med rödvinssås,

    kantareller och rökt sidfläsk

  • Tortellini i het tomatsås

P2 Restaurang & Catering

  • Pankopanerad kyckling

    med rostade rotsaker och sojamajo

  • Blodpudding med bacon och lingon
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Falafel med rostad paprikacreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Friday, December 14