Lunch menu

Wednesday, 12 December

Brödernas kök

  • Medelhavssallad med pasta, pesto mozzarellaost,

    serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Västerbottengratinerad torsk

    med mild chiligräddsky och persiljepotatis

  • Gård: Femöring (färsbiff, lök, stekt ägg)

    med mustig skysås och råstekt potatis

  • Äng: Ingefärsglaserad blomkål

    med ruccolacreme och ljummen quinoasallad

  • Pasta: Spagetti slungad i röd pesto

    med grillad fläskfilé och zucchini

  • Sallad: Sallad på kallrökt lax, purjo,

    ägg och potatis toppad med dillmajo

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Nattbakad kotlett med 4-pepparsås

    & grilltomat

  • Kålpudding med gräddsås

    & rårörda lingon

  • Veg: Vårrullar med jordnötssås

    & wokade grönsaker

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Pasta med strimlad rostbiff, ädelost & broccoli

Restaurang Matkultur

  • Rimmat fläsk med lök ala "Matkukltur"

    med persiljeslungade morötter och kokt potatis

  • Veckans Kött: Helstekt Tritip

    med rostade grönsaker och chilibearnaise

  • Veckans Under Ytan: Varmrökt lax

    dill, ansjovishollandaise & slungad potatis

  • Veckans Klimatkompis: Glaserade betor med terrine

    stompad amandinepotatis & pepparrotsemulsion

La Fontana

  • Stekt fläskkarré med ugnsbakad potatis

    och svampsås.

  • Flankstekt med stekt potatis

    och chimichurri.

Scandic Väst

  • Kålpudding serveras med rårörda lingon
  • Torsktailsrullader serveras med hummersås
  • Grönkålspasta

P2 Restaurang & Catering

  • Teriyakilax med blomkålsmos

    och picklad julienne

  • Plommonspäckad fläskkarré

    med gräddsås och äpplemos

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Falafel med rostad paprikacreme
  • Kycklingsallad med Caesardressing
  • Räksallad med sparris och ägg

YATAI by ShinNori

Wednesday, December 12