Lunch menu

Tuesday, 11 December

Brödernas kök

  • Sallad: Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad sejfilé med rödbetor

    och skirat smör samt potatispuré

  • Gård: Tortilla fylld med nattstekt högrev

    och grönsaker samt BBQ-sås och ris

  • Äng: Tortilla med bönor,

    chili och lime serveras med BBQ-sås och ris

  • Pasta: Spagetti slungad i röd pesto

    med grillad fläskfilé och zucchini

  • Sallad: Sallad på kallrökt lax,

    purjo, ägg och potatis toppad med dillmajo

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Parmesan-& örtgratinerad laxfilé

    med örtpesto & grönsaksfräs

  • Ugnsgratinerad falukorv

    med potatismos

  • veg: Parmesan-& örtgratinerad aubergine

    med örtpesto & grönsaksfräs

  • wok: Kyckling med thai basilika

    & färsk ingefära

  • Pasta: Linguine med strimlad oxfilé,

    portabello svamp & svart peppar

Restaurang Matkultur

  • Lammfärsbiffar med Libanesisk couscoussallad

    och citronyoughurt

  • Veckans kött: Helstekt Tritip

    med rostade grönsaker och chilibearnaise

  • Veckans Under Ytan: Varmrökt lax med dill

    , ansjovishollandaise & slungad potatis

  • Veckans Klimatkompis: Glaserade betor med terrine

    amandinepotatis samt pepparrotsemulsion

La Fontana

  • Panerad rödspätta med kokt potatis och dill creme.
  • Kycklinglårfilé med stekt potatis

    och chilibearnaisesås.

Scandic Väst

  • Isterband serveras

    med persiljestuvad potatis och rödbetor

  • Parmesanbakad hoki serveras

    med vitvinssås

  • Rödbetsbiffar serveras med morotstzatsiki

P2 Restaurang & Catering

  • Pannbiff med löksky och lingon
  • Stekt inlagd strömming

    med västerbottenmos och kall örtsås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Falafel med rostad paprikacreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Tuesday, December 11