Lunch menu

Thursday, 29 November

Brödernas kök

  • Sallad: Bulgursallad med kyckling,

    grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Basilikaöverbakad hokifilé

    med citronhollandaise och rotfruktspytt

  • Gård: Rödvinsbrässerad kycklinglårfilé med rosmarin,

    svamp och potatisgratäng

  • Äng: Rödbetsbiff med bön- och linssalsa

    och potatisgratäng

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle

    med salsa på lufttorkad skinka, lök och chili

  • Extra: Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, sylt och grädde

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Potatis-& purjolökssoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Fransk köttgryta "Boeuf Bourgignon"

    serveras med ris & gelé

  • Köttfärspaj med chilicreme samt tomat-& löksallad
  • Veg: Ärtsoppa/Potatis-& purjolökssoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med cocosmjölk & röd curry

Restaurang Matkultur

  • Veckans Klimatkompis: Halstrad nattbakad fläsksida

    med selleripure och friterad svartkål.

  • Veckans Under Ytan: Ugnsbakad sejfile

    med kräftsås och potatispure samt friterad spenat

  • Veckans Vegetariska: Bönchili

    med grillad majs och aioli

La Fontana

  • Fish&chips med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Fläskkotlett med stekt potatis och champinjonsås.

Scandic Väst

  • Kokt kalv i dillsås
  • Fänkålbakad sej serveras med lime sås
  • Svamp risotto

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, sylt och grädde
  • Lammstek med rostade rotsaker och rosmarinsky
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Stekt ris med ägg och koriandercreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Thursday, November 29