Lunch menu

Wednesday, 28 November

Brödernas kök

  • Medelhavssallad med pasta, pestomozarella,

    serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad rödspätta med skagensås,

    citron och kokt potatis

  • Gård: Grillad chorizo och bratwurst med bacon

    samt skånsk potatis och senap

  • Äng: Grillad rättika med stuvad majs

    och olivrostad potatis

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle

    med salsa på lufttorkad skinka, lök och chili

  • Sallad: Pastasallad med kycklingfilé,

    marinerad paprika och caesardressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos, gräddsås,

    ärtor & rårörda lingon

  • Fiskgratäng med vitt vin, ost & räkor
  • Veg: Pasta Quattro Fromagio

    med färska champinjoner & spenat

  • Wok: Entrecöte med strimlad lök fräst i sesamolja

    & vitlök

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)

Restaurang Matkultur

  • Sesam och chilibrässerad kalvrostbiff

    med syrad lök samt rostad potatis

  • Veckans Klimatkompis: Halstrad nattbakad fläsksida

    med selleripure och friterad svartkål.

  • Veckans Under Ytan: Ugnsbakad sejfile

    med kräftsås och potatispure samt friterad spenat

  • Veckans Vegetariska: Bönchili

    med grillad majs och aioli

La Fontana

  • Högrevgryta med färska grönsaker.
  • Grekisk souvlaki med stekt potatis och tzatziki.

Scandic Väst

  • Plommonspäckad karré serveras

    med gräddsås

  • Spättarullader serveras med hummersås
  • Fylld zucchini

P2 Restaurang & Catering

  • Bbq-ribs med kimchi och klyftpotatis
  • Bakad lax med potatismos

    samt soja- och ingefärssmör

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Stekt ris med ägg och koriandercreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Wednesday, November 28