Lunch menu

Tuesday, 27 November

Brödernas kök

  • Sallad: Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Lättrimmad torsk med picklad rödlök,

    dillgrädde och potatisstomp

  • Gård: Purjospäckad karré med stuvade champinjoner

    och potatis- och äppelfräs

  • Äng: Rårakor med rostad morot

    och rotselleri samt lingoncreme

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle

    med salsa på lufttorkad skinka, lök och chili

  • Sallad: Pastasallad med kycklingfilé,

    marinerad paprika och caesardressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Parmesangratinerad laxfilé

    med wasabicreme & broccoli

  • Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
  • Veg: Grönsakspytt med stekt ägg & rödbetor
  • Wok: Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk
  • Pasta: med oxfilé, färska champinjoner

    & gorgonzola

Restaurang Matkultur

  • Karre med ragu på lök champinjoner

    och äpple samt timjansgräddsås

  • Veckans Klimatkompis: Halstrad nattbakad fläsksida

    med selleripure och friterad svartkål.

  • Veckans Under Ytan: Ugnsbakad sejfile

    med kräftsås och potatispure samt friterad spenat

  • Veckans Vegetariska: Bönchili

    med grillad majs och aioli

La Fontana

  • Krämig kycklinggryta med champinjoner,

    ris och kokt potatis

  • Panerad rödspätta med kokt potatis och dill creme.

Scandic Väst

  • Hel bakad kotlettrad serveras med pepparsås
  • Rökt makrill serveras med stuvad spenat
  • Falafel med tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Kikärtsgryta med curry, kyckling raijta och ris
  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Stekt ris med ägg och koriandercreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Tuesday, November 27