Lunch menu

Monday, 26 November

Brödernas kök

  • Sallad: Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis & rödbetor

    toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Vinpocherad sejrygg i räksås

    med grönsaksjulienne och örtpotatis

  • Gård: Pannbiff med tre sorters lök, skysås,

    rårörda lingon och stekt potatis

  • Äng: Paprika- och chiligryta

    med kumminkeso och örtpotatis

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle

    med salsa på lufttorkad skinka, lök och chili

  • Sallad: Pastasallad med kycklingfilé, marinerad paprika

    och caesardressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé med dill,

    räk & romsås

  • Kycklinggryta "Flygande Jakob"

    med bacon, banan & jordnötter

  • Veg: Grönsaksgryta "Jakob" med strimlad quorn,

    banan & jordnötter

  • Wok: Fläskfilé med thai basilika & ingefära
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Persiljejärpar med gräddsås pressgurka

    och potatispure

  • Veckans Klimatkompis: Halstrad nattbakad fläsksida

    med selleripure och friterad svartkål.

  • Veckans Under Ytan: Ugnsbakad sejfile

    med kräftsås och potatispure samt friterad spenat

  • Veckans Vegetariska: Bönchili

    med grillad majs och aioli

La Fontana

  • Fläskschnitzel cordon bleu med svampsås.
  • Korvstrognoff med ris.

Scandic Väst

  • Grillad kyckling med garam masala

    serveras med chilikräm

  • Ugnsbakad torsk serveras med vitvinssås
  • Grönsakspytt

P2 Restaurang & Catering

  • Högrevsgryta Bourguignon

    med potatismos

  • Pasta med lax och räkor i citronpepparsås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Stekt ris med ägg och koriandercreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Monday, November 26