Lunch menu

Friday, 30 November

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad laxsallad

    med Ugnsbakade rotfrukter, och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Laxpudding med spenat, skirat smör

    och pepparrotsyoghurt

  • Gård: Svartpepparstekt fläskfilé med estragongräddsås

    och klyftpotatis

  • Äng: Ricotta- och spenattortelloni

    med tomat- och zucchiniragu och riven ost

  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle

    med salsa på lufttorkad skinka, lök och chili

  • Sallad: Pastasallad med kycklingfilé,

    marinerad paprika och caesardressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Spare Ribs med BBQ-sås
  • Veg: Ostpanerad quorn med bearnaise,

    rödvinssås & ärtor

  • Wok: Kyckling med svart peppar & vitlök
  • Pasta: med rökt lax samt vitvinssås & dill

Restaurang Matkultur

  • Högrevschili med vitlöksbröd

    samt majs och bönsalsa

  • Veckans Klimatkompis: Halstrad nattbakad fläsksida

    med selleripure och friterad svartkål

  • Veckans Under Ytan: Ugnsbakad sejfile

    med kräftsås och potatispure samt friterad spenat

  • Veckans Vegetariska: Bönchili

    med grillad majs och aioli

La Fontana

  • ENTRECÓTE MED STEKT POTATIS OCH BEARNAISESÅS.

Scandic Väst

  • Grillad fläskfilé serveras med chilibearnaise
  • Smörstekt gös serveras

    med riven pepparrot & skirat smör

  • Vegetarisk grillspett

P2 Restaurang & Catering

  • Schnitzel med dragonsmör och rödvinssky
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Stekt ris med ägg och koriandercreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

  • Avhämtning Lunchmeny

    a href="https://iki-lkpg.se/meny//" target="_blank">Läs hela menyn här

Friday, November 30