Lunch menu

Thursday, 22 November

Brödernas kök

  • Sallad: Bulgursallad med kyckling,

    grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt pankopanerad kungsflundra

    med remouladsås och kokt potatis

  • Gård: Porterstek på högrev med impotatis (buljongkokt)

    och svart vinbärsgelé

  • Äng: Auberginerullader med rödbetshummus

    och rostad potatis

  • Pasta: Krämig Penne toppad med lax,

    räkor, spenat och mozzarella

  • Sallad: Waldorfsallad toppad med rostbiff,

    picklade grönsaker och druvor

Restaurang Chili & Lime

  • Dagens rätt och flera olika rätter varje dag

    a href="http://www.chili-lime.se/" target="_blank">Läs hela menyn här

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Champinjonsoppa

    samt äpplekaka med vaniljsås

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Dillkött med morötter & kokt potatis
  • Veg: Champinjonsoppa

    samt äpplekaka med vaniljsås

  • Wok: Kyckling "Paneng" med cocosmjölk & röd curry

La Fontana

  • Mozzarella gratinerad fiskfilé med krämig dillsås.
  • Kycklingspett med klyftpotatis och vitlöksås.

Scandic Väst

  • Klassisk skånsk kalops
  • Panerad flundra serveras

    med västkuströra

  • Stekt ris med grönsaker

P2 Restaurang & Catering

  • Hummersoppa med creme fraiche,

    Chokladpudding med grädde

  • Chiligryta med lök, ost, gräddfil, nachos och ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Köttfärsgryta med bönor, chili, gräddfil och ris
  • Vegetarisk kikärtsgryta med raijta
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Thursday, November 22