Lunch menu

Wednesday, 21 November

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, mozzarella med pesto

    serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé med citrusgräddsås,

    grönärtspuré och varm bulgursallad

  • Gård: Grillad fläsknoisette

    med tomatiserad bearnaise och råstekt potatis

  • Äng: Sojabönbiff med varm bulgursallad

    och tomatiserad bearnaise

  • Pasta: Krämig Penne toppad med lax,

    räkor, spenat och mozzarella

  • Sallad: Waldorfsallad toppad med rostbiff,

    picklade grönsaker och druvor

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Viltfärsbiff av vildsvin & dovhjort

    med kantarellsås, lingon & pressgurka

  • Kycklingspett med chilibearnaise

    & BBQ-sås

  • Veg: Spaghetti med quornfärssås & riven ost
  • Wok: Fläskfilé med färsk ingefära & chili
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost

La Fontana

  • Grekisk moussaka med tzatziki.
  • Fläsknoisette med stekt potatis och bearnaisesås.

Scandic Väst

  • Stekt fläsk serveras med löksås
  • Fiskgratäng
  • Spenat & ricottapaj

P2 Restaurang & Catering

  • Torsk med lök, bacon, rödvinssky och potatismos
  • Kycklingfärsbiffar med chili, koriander

    och stekt ris

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Köttfärsgryta med bönor, chili, gräddfil och ris
  • Vegetarisk kikärtsgryta med raijta
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Wednesday, November 21