Lunch menu

Tuesday, 20 November

Brödernas kök

  • Sallad: Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Vitlök- och citronglaserad sej

    med rostade medelhavsgrönsaker och ris

  • Gård: Örtfylld färsbiff med lingongräddsås,

    saltgurka och stekt potatis

  • Äng: Indisk grönsakscurry

    med myntayoghurt och rispilaff

  • Pasta: Krämig Penne toppad med lax,

    räkor, spenat och mozzarella

  • Sallad: Waldorfsallad toppad med rostbiff,

    picklade grönsaker och druvor

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Bräckt laxfilé med grilltomat

    samt oliv-& tomatcreme

  • Kreolsk fläskfilégryta med ölkorv

    & oliver samt ris

  • Veg: Sesambakad aubergine med grilltomat

    samt tomat-& olivcreme

  • Wok: Entrecôte med färska champinjoner,

    lök & vitlök

  • Pasta: med kyckling, mozzarella

    & strimlad salami

La Fontana

  • Panerad torskfilé med kokt potatis och dill creme.
  • Fläskkarré med stekt potatis och rödvinssås.

Scandic Väst

  • Dragon & färskostfyllda kycklingrullader

    serveras med rödvinssås

  • Ugnsbakad sej med paprika

    serveras limekräm

  • Grönsakscurry

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad spätta med dansk remouladsås
  • Lasagne med kålsallad
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Köttfärsgryta med bönor, chili, gräddfil och ris
  • Vegetarisk kikärtsgryta med raijta
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Tuesday, November 20