Lunch menu

Monday, 19 November

Brödernas kök

  • Sallad: Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis & rödbetor,

    toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Limegratinerad hokifilé

    med dillsky samt potatis- och lökpanna

  • Gård: Kyckling i vin med sidfläsk, lök,

    och svamp samt basilikarostad potatis

  • Äng: Ost- och svampgratinerad blomkål

    med potatis- och lökpanna

  • Pasta: Krämig Penne toppad med lax, räkor,

    spenat och mozzarella

  • Sallad: Waldorfsallad toppad med rostbiff,

    picklade grönsaker och druvor

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé med skagenröra
  • Köttbullar med stuvade makaroner eller

    m kokt potatis, gräddsås & lingon

  • Veg: Grönsakswok med ris & jordnötssås
  • Wok: Kyckling med cocosmjölk

    & färsk röd chili

  • Pasta: med fläskfilé, bacon

    & färska champinjoner

La Fontana

  • Fläskfilégryta med champinjoner,

    lök,gorgonzola och ris.

  • Raggmunk med stekt fläsk

    och lingon.

Scandic Väst

  • Kalvfärslimpa serveras

    med gräddsås & gelé

  • Parmesangratinerad torsk

    serveras med hummersås

  • Svamppasta

P2 Restaurang & Catering

  • Gulaschgryta med gräddfil
  • Chorizo med potatismos och räksallad
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Köttfärsgryta med bönor, chili, gräddfil och ris
  • Vegetarisk kikärtsgryta med raijta
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Monday, November 19