Lunch menu

Friday, 23 November

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter

    och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fiskgryta med purjo, potatis, vitt vin

    och grädde samt örtkrutonger

  • Gård: Husets hamburgare med bröd, dressing,

    rödlök, gurka och klyftpotatis

  • Äng: Vegoburgare med bröd, dressing,

    rödlök, gurka och klyftpotatis

  • Pasta: Krämig Penne toppad med lax,

    räkor, spenat och mozzarella

  • Sallad: Waldorfsallad toppad med rostbiff,

    picklade grönsaker och druvor

Restaurang Chili & Lime

  • Dagens rätt och flera olika rätter varje dag

    a href="http://www.chili-lime.se/" target="_blank">Läs hela menyn här

Restaurang Husman

  • Nattbakad gårdskarré av ekologiska utegrisar

    m potatisgratäng & madeirasås

  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla,

    guaqemole & nachos

  • Veg: Grönsaks Faijtas med ris, tortilla,

    guaqemole & nachos

  • Wok: Fläskfilé med svart peppar & thai basilika
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås

La Fontana

  • Fläskschnitzel med ugnsbakad potatis

    och svampsås

Scandic Väst

  • Kycklingschnitzel

    med persiljesmör & rödvinssky

  • Smörstekt uer serveras med citrussås
  • Ädelostpizza

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare med potatismos, lingon och ärtor
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Köttfärsgryta med bönor, chili, gräddfil och ris
  • Vegetarisk kikärtsgryta med raijta
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Friday, November 23