Lunch menu

Thursday, 15 November

Brödernas kök

  • Sallad: Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi

    och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Chilistekt hokifilé med limehollandaise,

    råmarinerad broccoli och bulgur

  • Gård: Nattbakad högrev med jalapenosky,

    rostad zucchini och lökfräst potatis

  • Äng: Tabbouleh på matvete

    med sirapsstekta rotfruktsstavar och örtkeso

  • Pasta: Tagliatelle med kycklingfilé,

    salviagräddsky och soltorkad tomat

  • Sallad: Potatis- och purjosallad toppad med salami,

    fetaost och auberginecreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Blomkålssoppa/Sparrissoppa

    samt pannkakor m sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Kycklingklubba med råstekt potatis & BBQ-sås
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja

    & vitlök samt cashewnötter

Restaurang Matkultur

  • Asiatisk biffsaute med syrad löksallad ochn sesamaioli
  • Veckans Klimatkompis Wallenbergare med ärtor

    och lingon samt skirat smör

  • Veckans Under Ytan: Ångad torsk

    med äggcreme och dillslungad amandine

  • Veckans Veg: Halloumi

    med grillade grönsaker och belugalinser samt ärthummus

La Fontana

  • Ugnsgrillad laxfilé med kokt potatis

    och dillcreme

  • Krämig huset lasagne al forno.

Scandic Väst

  • Honungsglaserad kotlettrad serveras med svampsås
  • Fänkålsbakad torsk serveras med vitvinssås
  • Helbakad rotselleri med senapkräm

P2 Restaurang & Catering

  • Skogssvampsoppa med knaperstekt bacon,

    äpplepaj med vaniljsås

  • Kryddstekt kycklingfilé,

    rostad pumpa och potatis, kycklingsky

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta med köttfärssås
  • Vegetarisk rödbetsbiff med getostcreme

    och krispig grönkål

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Thursday, November 15