Lunch menu

Wednesday, 14 November

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    , pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad sejfilé med dill- och fänkålssås,

    citron och kokt potatis

  • Gård: Rosmarinstekt kycklingfilé med rostad paprikasås

    och parmesanpotatis

  • Äng: Tomatbrässerad aubergine och broccoli

    med parmesanpotatis

  • Pasta: Tagliatelle med kycklingfilé, salviagräddsky

    och soltorkad tomat

  • Sallad: Potatis- och purjosallad toppad med salami,

    fetaost och auberginecreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Grekisk färsbiff med tzatziki,

    balsamicosky & grekisk sallad

  • Lax-& skaldjurspaella med saffransaioli
  • Veg: Broccolibiff med tztziki & grekisk sallad
  • Wok: Entrecôte med svart peppar & färsk ingefära
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)

Restaurang Matkultur

  • Lammfärslasagne med soltorkadetomater

    och chevrecreme

  • Veckans Klimatkompis: Wallenbergare

    med ärtor och lingon samt skirat smör

  • Veckans Under Ytan: Ångad torsk

    med äggcreme och dillslungad amandine

  • Veckans Veg: Halloumi

    med grillade grönsaker och belugalinser samt ärthummus

La Fontana

  • Flankstek med stekt potatis och bearnaisesås.
  • Baconlindad kycklingfilé

    med stekt potatis och gorgonzolasås.

Scandic Väst

  • Chili con carne serveras med smetana
  • Currybakad sej serveras med dillkräm
  • Tortellini med ostsås

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad oxbringa

    med buljongkokta rotsaker, pepparrotscreme

  • Stekt senapsmarinerad strömming, potatismos,

    lingon äpple, smör

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta med köttfärssås
  • Vegetarisk rödbetsbiff med getostcreme

    och krispig grönkål

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Wednesday, November 14