Lunch menu

Tuesday, 13 November

Brödernas kök

  • Sallad: Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gratinerad alaskafilé med räkor och sparris

    serveras med stompad potatis

  • Gård: Fransk färsbiff med mild grönpepparsås

    och råstekt potatis

  • Äng: Morotsbiff med paprikamajonnäs

    och råstekt potatis

  • Pasta: Tagliatelle med kycklingfilé,

    salviagräddsky och soltorkad tomat

  • Sallad: Potatis- och purjosallad toppad med salami,

    fetaost och auberginecreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Mustig höstgryta av högrev m sidfläsk

    & svamp samt ris, gelé & inlagd gurka

  • Stekt panerad spättafilé med remouladsås
  • Veg: Spaghetti med quornfärssås & riven ost
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Grillad fläskkotlett med ugnsbakad potatis

    och peppargräddsås samt brynta haricots verts

  • Veckans Klimatkompis: Wallenbergare

    med ärtor och lingon samt skirat smör

  • Veckans Under Ytan: Ångad torsk

    med äggcreme och dillslungad amandine

  • Veckans Veg: Halloumi

    med grillade grönsaker och belugalinser samt ärthummus

La Fontana

  • Bräserad högrev med ugnsbakad potatis

    och rådvinssås.

  • Panerad torskfilé med kokt potatis

    och remouladsås.

Scandic Väst

  • Grillad fläskfilé serveras med BBQ-sås

    & coleslaw på spetskål

  • Temat baserad fiskgryta serveras med aioli
  • Kikärts biffar med tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Bräckt sidfläsk med stuvad vitkål
  • Örtbakad lax med Sandefjordssmör

    med syrad gurka

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta med köttfärssås
  • Vegetarisk rödbetsbiff med getostcreme

    och krispig grönkål

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Tuesday, November 13