Lunch menu

Monday, 12 November

Brödernas kök

  • Sallad: Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis

    & rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Tomatöverbakad kungsflundrafilé

    med grön ärthummus samt örtris

  • Gård: Kryddrubbad fläskytterfilé med äppelchutney,

    cidersky och rostad potatis

  • Äng: Ingefärsstekt blomkål med äppelchutney,

    honungsyoghurt och örtris

  • Pasta: Tagliatelle med kycklingfilé,

    salviagräddsky och soltorkad tomat

  • Sallad: Potatis- och purjosallad toppad med salami,

    fetaost och auberginecreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ugnstekt laxfilé med limecreme

    samt avocado-& mangosallad

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling med vitlök & färsk röd chili

Restaurang Matkultur

  • Pankostekt kyckling med rostade morötter

    och stompad potatis samt vitlökssky

  • Veckans Klimatkompis: Wallenbergare

    med ärtor och lingon samt skirat smör

  • Veckans Under Ytan: Ångad torsk

    med äggcreme och dillslungad amandine

  • Veckans Veg: Halloumi

    med grillade grönsaker och belugalinser samt ärthummus

La Fontana

  • Pannbiff med kokt potatis,lingon,gräddsås.
  • KRÄMIG KYCKLINGGRYTA

    MED CHAMPINJONER,LÖK,PAPRIKA OCH RIS

Scandic Väst

  • Plommonspäckad karré serveras

    med gräddsås & gelé

  • Smörstekt kolja serveras med vitvinssås
  • Couscouspytt med grillade grönsaker

    & mynta yoghurt

P2 Restaurang & Catering

  • Kålpudding med gräddsås och lingon
  • Stekt panerad spätta med tartarsås
  • Pasta med köttfärssås
  • Vegetarisk rödbetsbiff med getostcreme

    och krispig grönkål

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Monday, November 12