Lunch menu

Friday, 16 November

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter

    och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ansjovisbakad torskfilé med vitvinssås,

    confiterad purjo och dillpotatis

  • Gård: Wallenbergare på kalvfärs med brynt smör,

    rårörda lingon och potatispuré

  • Äng: Kikärtsbiff med rödlökssalsa

    samt potatispuré

  • Pasta: Tagliatelle med kycklingfilé,

    salviagräddsky och soltorkad tomat

  • Sallad: Potatis- och purjosallad toppad med salami,

    fetaost och auberginecreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med rödvinssås,

    bearnaise & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs & tillbehör

    eller Grönsaksfylld paprika med bearnaise

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & curry
  • Pasta: med strimlad rökt lax i vitvinssås

Restaurang Matkultur

  • Burgare
  • Veckans Klimatkompis : Wallenbergare

    med ärtor och lingon samt skirat smör

  • Veckans Under: Ytan Ångad torsk

    med äggcreme och dillslungad amandine

  • Veckans Veg: Halloumi

    med grillade grönsaker och belugalinser samt ärthummus

La Fontana

  • Fläskmedaljonger med stekt potatis

    och champinjonsås.

Scandic Väst

  • Tomat & basilika fylld kyckling

    serveras med chevrekräm

  • Tapenadebakad lax serveras

    med rostad paprikakräm

  • Ratatouillefylld paprika

P2 Restaurang & Catering

  • P2´s burgare med klyftpotatis och tryffelmajo
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta med köttfärssås
  • Vegetarisk rödbetsbiff med getostcreme

    och krispig grönkål

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

Friday, November 16