Lunch menu

Wednesday, 7 November

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad kungsflundra

    med skagensås, citron och kokt potatis

  • Gård: Grillad BBQ-glacerad karré

    med ruccolabearnaise och olivrostad potatis

  • Äng: Broccolibiff med ajvarcreme,

    bönsalsa samt olivrostad potatis

  • Pasta: Lasagne al forno

    med lök- och tomatsalsa och grana padano

  • Sallad: Husets räksallad

    med ägghalva, ärtor, rödlök och chilimajonäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos,

    gräddsås, ärtor & rårörda lingon

  • Fiskgratäng med vitt vin, räkor & dill
  • Veg: Ost & grönsaksfylld zucchini

    med potatismos & ärtor

  • Wok: Kyckling med vitlök & svart peppar
  • Pasta: med strimlad oxfilé, portabellosvamp

    & gorgonzola

Restaurang Matkultur

  • Pulled beef med rostad majscreme

    och klyftpotatis

  • Veckans Kimatkompis: Grillad Briskett

    med gräddstekt kål, stompad potatis & äppelsky

  • Veckans Under Ytan

    Bouillabaisse

  • Veckans Veg

    Lasagne med ört & ostcrem samt friterade blad

La Fontana

  • Grillad ryggbiff med stekt potatis

    sparris,rödvinssås och bearnaisesås.

  • Pannerad torskfilé med kokt potatis

    och remouladsås.

Scandic Väst

  • Senapsbakad kotlettrad

    serveras med rödvinssås

  • Rökt makrill serveras

    med stuvad spenat

  • Västerbottenpaj

P2 Restaurang & Catering

  • Pepparrotskött med kokt potatis
  • Ugnsbakad torsk med skaldjurssås

    och fänkålspotatis

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör

    och lingon

  • Falafel med matvetesallad

    och chilidip

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Wednesday, November 7