Lunch menu

Tuesday, 6 November

Brödernas kök

  • Sallad:

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Senap- och basilikabakad hokifilé

    med citroncreme och grönsaksbulgur

  • Gård: Raggmunk med stekt fläsk

    och rårörda lingon

  • Äng: Vegetarisk paj på zuccini och aubergine

    serveras med tomatsalsa

  • Pasta: Lasagne al forno

    med lök- och tomatsalsa och grana padano

  • Sallad: Husets räksallad

    med ägghalva, ärtor, rödlök och chilimajonäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Helstekt kotlett "Black & White"
  • Stekt panerad kummelfilé

    med västkuströra

  • Veg: Spaghetti med quornfärssås

    & riven ost

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Kalkonfile med glaserad kål

    och svartvinbärssky samt potatispure

  • Veckans Klimatkompis: Grillad Briskett

    med gräddstekt kål, stompad potatis & äppelsky

  • Veckans Under Ytan:

    Bouillabaisse

  • Veckans veg: Lasagne

    med ört & ostcrem samt friterade blad

La Fontana

  • Kycklingfilé med ugnsbakad potatis

    och paprikasås.

  • Husets köttbullar

    med kokt potatis och brunsås.

Scandic Väst

  • Isterband serveras

    med stuvad potatis

  • Rökfylld spättarullader

    serveras med hummersås

  • Ljummens couscous sallad

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt fläsk med löksås
  • Laxpudding på varmrökt lax

    med dill- och citronsmör

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör

    och lingon

  • Falafel med matvetesallad

    och chilidip

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Tuesday, November 6