Lunch menu

Monday, 5 November

Brödernas kök

  • Sallad:

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad kolja på lökfräst spenat

    severas med räksås och örtsvängd potatis

  • Gård: Gryta på nötkött serveras

    med ingefära-och honungsyoghurt och jasminris

  • Äng: Selleristicks på lökfräst spenat

    med chilimajo och klyftpotatis

  • Pasta: Lasagne al forno

    med lök- och tomatsalsa och grana padano

  • Sallad: Husets räksallad med

    ägghalva, ärtor, rödlök och chilimajonäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Indisk kycklinggryta

    med naanbröd, basmatiris & raita

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & rårörda lingon

  • Stekt fläsk med löksås
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Fläskfilé fräst i curry, ingefära & chili

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad karre med lime & currygräddsås

    samt vitlöksrostade grönsaker

  • Veckans Under Ytan:

    Bouillabaisse

  • Veckans Klimatkompis: Grillad Briskett

    med gräddstekt kål, stompad potatis & äppelsky

  • Veckans veg: Lasagne

    med ört & ostcrem samt friterade blad

La Fontana

  • Pannerad rödspättafilé

    med kokt potatis och dill creme.

  • Ugnsbakad fläskkarré

    med stekt potatis och champinjonsås.

Scandic Väst

  • Rimmad oxbringa

    serveras med senapssås

  • Ugnsbakad kolja med färskost

    serveras med vitvinssås

  • Spenat & ricotta cannelloni

    med tomatsås

P2 Restaurang & Catering

  • Kryddiga köttbullar i tomatsås med pasta

    parmesan och ruccola

  • Kalops med inlagda rödbetor
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör

    och lingon

  • Falafel med matvetesallad

    och chilidip

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Monday, November 5