Lunch menu

Thursday, 8 November

Brödernas kök

  • Sallad: Bulgursallad med kyckling,

    grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Bohuslänsk fiskgryta

    med örtaioli och vitlökskrutonger

  • Gård: Chipotlekryddad nötfärsbiff

    med rosépepparsky och potatisgratäng

  • Äng: Gryta på linser, smörbönor

    och paprika med bulgurpilaff

  • Pasta: Lasagne al forno

    med lök- och tomatsalsa och grana padano

  • Sallad: Husets räksallad

    med ägghalva, ärtor, rödlök och chilimajonäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Rödbetssoppa"Borsjtj"/Jordärtskockssoppa

    samt pannkakor

  • Honung-& chevregratinerad kycklingfilé

    med potatisgratäng & rödvinssky

  • Veg: Ärtsoppa/Jordärtskockssoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok: Entrecôte med strimlad lök

    samt chilimarinerad broccoli

  • Pasta: "Delicata" med bacon

    & salami, lök & paprika

Restaurang Matkultur

  • Kalvfärsbiff med senapsgräddsås pressgurka

    och persiljeslungade rotfrukter

  • Veckans Klimatkompis: Grillad Briskett

    med gräddstekt kål, stompad potatis & äppelsky

  • Veckans Under Ytan:

    Bouillabaisse

  • Veckans Veg:

    Lasagne med ört & ostcrem samt friterade blad

La Fontana

  • Revbenspjäll med stekt potatis

    och coleslaw.

  • Mozzarella gratineradfiskfilé

    med krämig dillsås

Scandic Väst

  • Cornflakespanerad kyckling

    serveras med sweetchilikräm

  • Panerad sej serveras

    med remouladsås

  • Kikärtsbiffar med tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor

    med sylt och grädde

  • Plommonspäckad fläskkarré

    med gräddsås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör

    och lingon

  • Falafel med matvetesallad

    och chilidip

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Thursday, November 8