Lunch menu

Thursday, 1 November

Brödernas kök

  • Sallad: Bulgursallad med kyckling,

    grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Räkfylld kungsflundra

    med citron- och peppargräddsky samt rispilaff

  • Gård: Viltfärsruta med kantarellsås,

    baconcrunch, lingon och potatispuré

  • Äng: Långbakad rotselleri med kummin,

    pumpakärnor, cole slaw och rispilaff

  • Pasta: Fusilli tricolore med fläskfilé,

    röd pesto och zuccini

  • Sallad: Örtstekt kycklingfilé på bädd av bulgur,

    oliver och paprika samt ostcreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Champinjonsoppa

    smulpaj med äpple & björnbär, vaniljsås

  • Kalops med morötter & rödbetor
  • Lasagne med coleslawsallad
  • Veg: Spenatlasagne

    med coleslawsallad eller Champinjonsoppa & paj

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås

Restaurang Matkultur

  • Högrevsragu med potatis

    och selleripure` samt bakad morot

  • Veckans Klimatkompis: Oxkind från Bondens Skafferi

    rostade morötter, slungad amandine & lagerbladssky

  • Veckans Under Ytan: Flundrafile

    med ljummen pepparrotsvinegrette och mangold

  • Veckans Veg: Kikärtsbiff med rostade höstgrönsaker

    syrlig lökcreme & friterad ruccola

La Fontana

  • Haveskräftor med kokt potatis.
  • Laxfilé med kokt potatis och dill creme
  • FLÄSKSCHNITZEL med timjanpotatis

    och kantarellsås.

Scandic Väst

  • Grillspett på nötkött

    serveras med tzatziki

  • Vitvins pocherad sej serveras

    med vitvinssås

  • Rödbetsbiffar

P2 Restaurang & Catering

  • Grönärtsoppa med räkor,

    hallonkaka med vaniljgrädde

  • Persiljejärpar med gräddsås

    och pressgurka

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Högrevsgryta med tomat, örter,

    vita bönor och parmesan

  • Vegetarisk lasagne med tomat

    och grillad lök

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Thursday, November 1