Lunch menu

Wednesday, 31 October

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta,

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad rimmad torsk med ägg

    stenbitsrom, vitvinssås och persiljebulgur

  • Gård: Chilikryddade spjäll med cole slaw

    rostad rödlök och potatishalva

  • Äng: Gräddstuvad kålrabbi med dill

    serveras med rostad morot och potatis

  • Pasta: Fusilli tricolore med fläskfilé

    röd pesto och zuccini

  • Sallad: Örtstekt kycklingfilé på bädd av bulgur

    oliver och paprika samt ostcreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Parmesangratinerad laxfilé

    med grilltomat samt tomat-& olivcreme

  • Chili con carne på högrev

    med tortilla, ris & nachos

  • Veg: Grönsaks chili med sojafärs samt ris

    tortilla & nachos

  • Wok: Kyckling med thai basilika

    & färsk ingefära

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)

Restaurang Matkultur

  • Baconlindad köttfärslimpa

    champinjongräddsås & bakade rotfrukter

  • Veckans Klimatkompis: Oxkind från Bondens Skafferi

    rostade morötter, slungad amandine & lagerbladssky

  • Veckans Under Ytan: Flundrafile

    ljummen pepparrotsvinegrette & mangold

  • Veckans Veg: Kikärtsbiff med rostade höstgrönsaker

    syrlig lökcreme & friterad ruccola

La Fontana

  • Flankstekt med rostade potatis och vitlöksaioli.
  • Fläskkotlett med rostad pumpa och yoghurtsås.

Scandic Väst

  • Klassisk boeuf bourguignon
  • Kokt torsk serveras

    med ägg & persiljesås

  • Fetaost & spenat paj

P2 Restaurang & Catering

  • Rotmos med rimmad oxbringa
  • Ugnsbakad lax med potatismos,

    savoykål och bacon

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Högrevsgryta med tomat, örter,

    vita bönor och parmesan

  • Vegetarisk lasagne med tomat

    och grillad lök

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Wednesday, October 31