Lunch menu

Tuesday, 30 October

Brödernas kök

  • Sallad:

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gratinerad hokifilé

    med basilikamajonäs samt potatis- och rotfruktspytt

  • Gård: Pannbiff med stuvade champinjoner

    rårörda lingon och stekt potatis

  • Äng: Ugnsbakad aubergine

    toppad med ratatouille och mozzarella

  • Pasta: Fusilli tricolore med fläskfilé,

    röd pesto och zuccini

  • Sallad: Örtstekt kycklingfilé på bädd av bulgur

    oliver och paprika samt ostcreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Biff à la Lindsröm med hackade rödbetor

    & kapris samt potatismos & gräddsås

  • Kycklingspett med bearnaise & BBQ-sås
  • Veg: Spaghetti med tomatsås

    & färskriven parmesan

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & chili
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Kycklingfile med chilinudlar

    och limeaioli

  • Veckans Klimatkompis: Oxkind från Bondens Skafferi

    rostade morötter, slungad amandine & lagerbladssky

  • Veckans Under Ytan: Flundrafile

    med ljummen pepparrotsvinegrette och mangold

  • Veckans Veg: Kikärtsbiff med rostade höstgrönsaker

    syrlig lökcreme & friterad ruccola

La Fontana

  • Orientaliska biffar

    med stekt potatis och tzatziki.

  • Parmalindad kycklingfilé

    med klyftpotatis och svampsås.

Scandic Väst

  • Kalvfärslimpa serveras

    med krämig timjansås

  • Smörstekt gös serveras med brynt smör

    toppad med riven pepparrot

  • Vegetarisk lasagne

P2 Restaurang & Catering

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Fisk- och skaldjurslasagne

    med ramslök och citron

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Högrevsgryta med tomat, örter,

    vita bönor och parmesan

  • Vegetarisk lasagne med tomat och grillad lök
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Tuesday, October 30