Lunch menu

Monday, 29 October

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnsbakad sejrygg

    under zuccini- och morotstäcke samt dillad potatis

  • Gård: Honungsglaserad fläskytterfilé

    med chiligräddsky och råstekt potatis

  • Äng: Mustig gryta på blomkål,

    broccoli, lök och tomat serveras med dillpotatis

  • Pasta: Fusilli tricolore med fläskfilé,

    röd pesto och zuccini

  • Hav: Ugnsbakad sejrygg

    under zuccini- och morotstäcke samt dillad potatis

  • Gård: Honungsglaserad fläskytterfilé

    med chiligräddsky och råstekt potatis

  • Äng: Mustig gryta på blomkål,

    broccoli, lök och tomat serveras med dillpotatis

  • Pasta: Fusilli tricolore med fläskfilé,

    röd pesto och zuccini

  • Sallad: Örtstekt kycklingfilé på bädd av bulgur

    oliver och paprika samt ostcreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Kycklinggryta "Flygande Jakob"

    med bacon, banan & jordnötter

  • Stekt panerad kummel med skagensås
  • Veg: Grönsaksgryta "Jakob"

    med strimlad quorn, banan & jordnötter

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja

    & färsk röd chili

  • Pasta: med strimlad rostbiff,

    färska champinjoner & kvibille

Restaurang Matkultur

  • Sotad kotlett med kryddstompad potatis

    och tomatsky samt lök sesamcreme

  • Veckans Klimatkompis: Oxkind från Bondens Skafferi

    rostade morötter, slungad amandine & lagerbladssky

  • Veckans Under Ytan: Flundrafile

    med ljummen pepparrotsvinegrette och mangold

  • Veckans Veg: Kikärtsbiff med rostade höstgrönsaker

    och syrlig lökcreme samt friterad ruccola

La Fontana

  • Bräserad högrev

    med ugnsbakad potatis och rödvinssky.

  • Panerad rödspättafilé

    med kokt potatis och remouladsås.

Scandic Väst

  • Chili & timjans marinerad kalvcuvette

    serveras med vitlökssky

  • Fiskgryta smaksatt med saffran

    serveras med aioli

  • Böngryta

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta med äpple- och kaprismajonnäs
  • Ugnsgratinerad falukorv

    med potatismos och gurkmajonnäs

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Högrevsgryta med tomat, örter,

    vita bönor och parmesan

  • Vegetarisk lasagne med tomat och grillad lök
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Monday, October 29