Lunch menu

Friday, 2 November

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad laxsallad

    med Ugnsbakade rotfrukter och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Halstrad fiskfärsbiff

    med limegräddsås och gratinerad potatis

  • Gård: Grillad kycklingfilé

    med balsamicosky, tzatziki och klyftpotatis

  • Äng: Grönsaksfyllda crepes med tzatziki

    samt marinerade haritcot verts

  • Pasta: Fusilli tricolore med fläskfilé,

    röd pesto och zuccini

  • Sallad: Örtstekt kycklingfilé på bädd av bulgur

    oliver och paprika samt ostcreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Fläskfilémedaljonger

    med konjaksgräddsås & bearnaise

  • Köttfärspaj med chilicreme

    samt tomat-& löksallad

  • Veg: Broccolipaj med kvibille

    samt chilicreme & tomatsallad med lök

  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta: med Cajunheta räkor

Restaurang Matkultur

  • Tomat och örtylld schnitzel med parmesancreme

    och rostad amandine samt frästa vaxbönor

  • Veckans Klimatkompis: Oxkind från Bondens Skafferi

    rostade morötter, slungad amandine & lagerbladssky

  • Veckans Under Ytan: Flundrafile

    med ljummen pepparrotsvinegrette och mangold

  • Veckans Veg: Kikärtsbiff med rostade höstgrönsaker

    och syrlig lökcreme samt friterad ruccola

La Fontana

  • Fläskmedaljonger med ugnsbakad potatis

    och dragonsås.

  • Schnitzel cordon bleu

    med ugnsbakad potatis.

Scandic Väst

  • Krispig kycklingschnitzel

    serveras med kapriskräm

  • Färskost bakad lax serveras

    med limékräm

  • Vegetarisk pizza

P2 Restaurang & Catering

  • Majskyckling, palsternacksmos,

    brynt kycklingsmör och citron

  • Varmrökt lax med kall dill- och

    romsås samt kokt potatis

  • Högrevsgryta med tomat, örter,

    vita bönor och parmesan

  • Vegetarisk lasagne med tomat

    och grillad lök

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing
Friday, November 2