Lunch menu

Thursday, 25 October

Brödernas kök

  • Sallad:

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav:

    Västerbottengratinerad torskfilé med paprikagräddsky och stompad potatis

  • Gård:

    Grillad bratwurst med picklad gulbeta, dragoncreme och rostad potatis

  • Äng:

    Kreolsk grönsaksjambalaya med limekesella

  • Pasta:

    Spagetti med chorizo, bacon och svamp toppad med fetaostcreme

  • Sallad:

    Sallad på kikärtor, röklök och lufttorkad skinka samt apelsinvinegraitte

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Minestronesoppa

    samt pannkakor m sylt & grädde

  • Hjortfärsmedaljong från Basunda Gård

    med potatismos, lingon & kantarellsås

  • Veg: Ärtsoppa & pannkakor eller

    Tortellinigratäng med spenat, valnötter & kvibille

  • Wok: Fläskfilé med grön curry & cocosmjölk
  • Pasta: Tortellinigratäng med rökt skinka,

    kvibille & spenat

Restaurang Matkultur

  • Kycklinggryta med curry, vitlök och chili

    med rostad potatis och picklad lök

  • Veckans Klimatkompis: Wallenbergare på hjort

    med picklade betor och stompad amandine

  • Veckans Under Ytan

    Lax och sejfrikassé med vitvinssås och örter

  • Veckans Veg

    Pumparisotto med spenat och rostade frön

La Fontana

  • Fläskfilémedaljonger med stekt potatis

    och bearnaisesås.

  • Panerad torskfilé med kokt potatis

    och remouladsås.

Scandic Väst

  • Pannbiff serveras med stekt lök,

    gräddsås & rårörda lingon

  • Kräft & laxfärsfyllda spättarulader

    serveras med hummersås

  • Fyllda zucchini
Thursday, October 25